Dä ä int bar å åk!

Många kommer till Funäsdalen för att åka skidor på tvären och höjden och längden, eller kanske en skotersafari upp till utsikterna över det både mjuka böljande och taggiga landskapet. Men vad händer resten av tiden här då? Inte ligger allting bara still och inte bara handlar livet om fritid och lek? Här händer mycket vill jag lova – och även när det inte händer något är det väl värt sitt besök.

Det finns många som vill komma hit och uppleva naturen som inspirationskälla och hålla sina konferenser här. Jag har en vision om att anordna en hel konferens under två-tre dagar då allt sker utomhus. Inga powerpoints, inga mobiltelefoner som ringer eller plingar och stör, bara gruppens egna tankar och idéer som får fritt spelrum under den höga himlen. Under sommaren finns ju dessutom extra många timmar med solljus att arbeta i.

Det här med konferenser är en viktig del av turistnäringen, och vi vill ju att alla ska kunna ha glädje av platsen vi bor på. Därför var det så himla kul att läsa den här artikeln i Tidningen Härjedalen om det som ska hända i Bruksvallarna. Här ska nämligen byggas ut och utvecklas innan vintern kommer.

Det är verkligen kul att de vågar satsa på sin boende- och konferensanläggning. Jag tycker omgivningarna här är värda fler besökare. Kanske kommer någon konferensgäst bli så biten att han eller hon stannar. Här finns mer än bara skidbackar och skidspår. Så det är verkligen inte bar å åk, det är mycket, mycket mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *